Bedrijfswagen inrichten / SternTec, specialist in het inrichten van bedrijfswagens

Veel gestelde vragen

 

Wat kost een bedrijfswageninrichting?

Dit is een logische, maar bijna onmogelijk te beantwoorden vraag. Voor de inrichtingsvoorstellen bestaan setprijzen, die u ontvangt als u deze informatie aanvraagt. Kiest u voor een andere inrichting, dan is de prijs afhankelijk van veel factoren; wilt u vloer en wanden, welke producten kiest u, wilt u nog accessoires of bijzondere voorzieningen, etc. De eenvoudigste oplossing is het aanvragen van een offerte. Het verplicht u tot niets en u heeft dan een exacte prijsopgave.

Kan ik bij SternTec alleen terecht voor de eigen productlijnen?

Nee. SternTec kan u ook van dienst zijn met andere inrichtingsproducten, natuurlijk ook voor overbouw en eventuele aanvulling.

Kan ik bij SternTec alleen terecht voor metalen inrichtingen?

Nee. SternTec heeft bij voorbeeld ook een aluminium productlijn. Maar waar dat nodig is, of gewenst, kunnen wij maatwerk oplossingen bieden in welk materiaal dan ook, al dan niet gecombineerd met standaardartikelen in metaal of aluminium.

Is het bij SternTec mogelijk een inrichting te leasen?

Een inrichting wordt heel vaak geleased. De prijsvoorbeelden op onze site zijn gebaseerd op aanbiedingen van SternLease. Vanwege juridische eigendomsrechten kan een inrichting alleen worden geleased in combinatie met de lease van de bedrijfswagen waar het wordt ingebouwd. Andersom is wel mogelijk; u kunt de inrichting zelf kopen terwijl u de auto leaset. In dat geval is de inrichting aan het einde van leaseperiode van u en kunt u het dus hergebruiken.

Andere vragen?

U kunt ons telefonisch bereiken via 0174-225310 of via het contactformulier

 

Informatie aanvragen

0174 - 225 310

voor contact met een inrichtingsadviseur

Meer informatie?

Veel gestelde vragen

Neem dan contact met ons op

Uw voorkeur voor een vestiging: