Bedrijfswagen inrichten / SternTec, specialist in het inrichten van bedrijfswagens

Stern Groep

Met Stern blijft u altijd mobiel

Of u nu een auto wilt kopen, leasen of huren: bij Stern kunt u altijd terecht. Met meer dan 100 automotive bedrijven in Nederland bieden wij u nieuwe auto's van 18 toonaangevende automerken en occasions met maar liefst twee jaar garantie. U kunt uw auto bij ons ook financieren en verzekeren. En heeft uw auto onderhoud nodig, moet onverhoopt een reparatie uitgevoerd worden of krijgt u onderweg pech of schade? Ook dan staat Stern voor u klaar. Met Stern blijft u altijd mobiel.

Compleet mobiliteitsconcept

Stern staat voor mobiliteit en geïntegreerde automotive dienstverlening in Nederland. Stern is landelijk actief met autodealerbedrijven en unieke autodiensten. De autodealeractiviteiten zijn ondergebracht bij SternDealers. De SternDiensten zijn veelal in eigen huis ontwikkeld door automotive specialisten. Uit de praktijk weten wij waar onze klanten behoefte aan hebben. Stern biedt haar klanten hiermee een compleet mobiliteitsconcept.

Dienstverlening

Stern staat voor geïntegreerde dienstverlening in de automarkt, voor autobedrijven met toonaangevende merken, voor zakelijke en financiële autodienstverlening en voor autotechniek waaronder professioneel autoschadeherstel. Kortom een compleet mobiliteitspakket voor de Sternklant, met een focus op dienstverlening en duurzaamheid.

Prominente vestigingen

Stern is met meer dan 100 vestigingen prominent aanwezig in de autodichte regio's van het land in de provincies Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant. Bezoek de website van de Stern Groep: www.stern.nl

Meer informatie?

Stern Groep

Neem dan contact met ons op

Uw voorkeur voor een vestiging: