Bedrijfswagen inrichten / SternTec, specialist in het inrichten van bedrijfswagens

FLEXMO bedrijfswageninrichting voor nieuwe bestelauto’s van Bercomex

- Aantal reacties: 0
FLEXMO bedrijfswageninrichting voor nieuwe bestelauto’s van Bercomex

Verschillende bedrijfstakken van Stern hebben de handen ineen geslagen om meerdere bedrijfswagens met op maat gemaakte laadruimte inrichting af te leveren aan Bercomex. Het gaat om 5 bestelauto’s die het internationale bedrijf voornamelijk binnen Europa gaat gebruiken voor onderhoud en installatie van bloemenverwerkingssystemen. Bercomex levert een uiteenlopend pakket aan machines voor bloemenverwerking en heeft daarvoor specifieke wensen voor haar bedrijfswagens. De service van Stern sluit daar goed op aan.

 

Transporters en Sprinters

In oktober heeft Bercomex ter vervanging en uitbreiding 2 Mercedes-Benz Sprinters en 3 Volkswagen Transporters in ontvangst genomen. Stern Auto leverde de Mercedes-Benz bestelbussen terwijl Heron Auto leverancier was voor de Volkswagen Transporters. SternLease functioneerde als leasemaatschappij. De bestelauto’s van Stern Auto en Heron Auto werden ook met Bercomex bestickering afgeleverd, evenals een specifieke laadruimte inrichting gebouwd door SternTec.

 

SternTec bedrijfswageninrichting

De bestelauto’s zijn uitgerust met meerdere gereedschapskasten van Flexmo, gebouwd uit lichtgewicht aluminium onderdelen. De monteurs moeten snel en eenvoudig toegang hebben tot hun gereedschap, voor onderhoud en installatiewerk.

 

Daniel de Haan over de aflevering

“De afleveringen zijn prima verlopen, zoals gewoonlijk”, vertelt Daniel de Haan, wagenparkbeheerder van Bercomex. “We hebben met Stern al sinds de jaren ’90 een prettige samenwerking. Door de schaal van ons werk en de specifieke wensen die we hebben voor de bestelauto’s, is Stern de meest geschikte mobiliteitspartner. De korte lijnen binnen Stern zorgen dat er snel geschakeld kan worden als we ons wagenpark willen vernieuwen of uitbreiden.” De 2 Mercedes-Benz Sprinters en 3 Volkswagen Transporters zijn meteen in gebruik genomen en rijden inmiddels voor Bercomex.

Deel dit bericht:

Reacties

Reactie plaatsen