Bedrijfswagen inrichten / SternTec, specialist in het inrichten van bedrijfswagens

Eerste SternTec en Stern Auto aflevering met nieuwe FlexBox

- Aantal reacties: 0
Eerste SternTec en Stern Auto aflevering met nieuwe FlexBox

Onze Mercedes-Benz dealer Stern Auto heeft begin december een eerste bedrijfswagen in ontvangst genomen met de nieuwe “FlexBox”. De Mercedes-Benz Sprinter met FlexBox is een uitbreiding op het demopark van de dealer en wordt gebouwd door SternTec. Met het kunnen leveren van een eigen opbouw, komt er weer een wens in vervulling van Stern Auto en Stern om zoveel mogelijk in eigen beheer te kunnen leveren. Stern Auto heeft sinds de oplevering al een bestelling voor 2 bedrijfswagens met FlexBox ontvangen.

De afgeleverde Mercedes-Benz Sprinter heeft een custom laadruimte meegekregen genaamd de FlexBox. Gebouwd door SternTec is de FlexBox met deuren te koop vanaf € 7.625,-. Op de foto staat een versie met klep achter.

Samenwerking tussen dealers en SternTec

De samenwerking tussen dealers en SternTec vindt al jaren plaats maar dit is de eerste aflevering van een “lightbox”. Het is een uitbreiding van de service van SternTec en de Stern-dealers; het maakt de aanschaf van een bedrijfswagen bij Stern interessanter maar ook het latere onderhoud en reparaties.

FlexBox afmetingen

De laadruimte met dubbele deuren weegt 570 kg en de uitvoering met klep ongeveer 790 kg. De FlexBox is een goed geprijsde optie voor de ondernemer die de laadruimte van zijn bestelbus wil uitbreiden. Een lightbox wordt onder andere in de distributiesector veel gebruikt, vanwege het lage eigen gewicht. Stern Auto biedt de Mercedes-Benz Sprinter met Flex-box nu aan en de getoonde demoversie is direct beschikbaar.
Stern Auto is de officiële Mercedes-Benz dealer van Stern en SternTec is bedrijfswageninrichting specialist voor ons gehele landelijke netwerk.

Meer over de FlexBox

Deel dit bericht: