Bedrijfswagen inrichten / SternTec, specialist in het inrichten van bedrijfswagens

Inrichting bedrijfswagens

Inrichting bedrijfswagens afgestemd op inzet bedrijfswagen

Al sinds 1978 verzorgt SternTec de levering en inbouw van bedrijfswageninrichtingen, van eenvoudig tot uitgebreid en van standaard oplossingen tot maatwerk. Onze gebruikers zijn net zo divers als onze inrichtingen en de wensen voor het inrichten van hun bedrijfsauto. De SternTec productlijnen FLEXMO en CarCare (Wanden&Vloeren) zijn speciaal ontwikkeld om een veelzijdige bedrijfswageninrichting mee te realiseren. Door het complete programma kan voor iedereen een optimale bedrijfswageninrichting worden samengesteld. En ontbreekt er iets? Dan maken wij het toch voor u!

Samen met onze adviseurs stelt u uw eisen en wensen vast, gebaseerd op uw manier van werken. SternTec vertaalt dit naar een ideale inrichting voor uw bedrijfsauto.

Bijzondere oplossingen

Uiteraard wordt bij ieder inrichtingsvoorstel zoveel mogelijk gebruik gemaakt van standaard artikelen. Maar soms vraagt een probleem om een bijzondere oplossing.

Alles is mogelijk

Daarvoor biedt SternTec alle mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan: trekhaken, speciale bumpers, side-bars, imperiaals, 220V systemen, inbraakbeveiligingen, kachels, aggregaten, dubbele vloeren en vloerladen.

Maatwerk inrichting bedrijfswagens

SternTec levert niet alleen een passende oplossing voor bedrijfswagens, maar bijvoorbeeld ook maatwerk inrichting voor strand- en ME voertuigen, mobiele laboratoria, hondentransport, etc. Maatwerk bedrijfswageninrichting voor ieder voertuig.

Informatie aanvragen

0174 - 225 310

voor contact met een inrichtingsadviseur

 

 

''SternTec heeft aan een half woord genoeg om ons volledig te ontzorgen met onze bedrijfswageninrichting''

 

Aldus Facilitair Beheerder
Baas B.V. Marjo van Dorp.

lees de hele testimonial

Meer informatie?

Inrichting bedrijfswagens

Neem dan contact met ons op

Uw voorkeur voor een vestiging: