FlexRolstoellift / Vervoer voor iedereen

FlexRolstoellift - Vervoer voor iedereen

SternTec levert op dit moment diverse typen rolstoelliften t.w. het type IV met een vast platform, de VS met een split open vallend platform, en uiteraard de meest verkochte rolstoellift de IVF met gedeeld platform. De rolstoelliften zijn degelijk en gebruiksvriendelijk ontworpen. Uiteraard zijn de grootst mogelijke veiligheidseisen en de CE norm door ons toegepast

De rolstoelliften zijn uitgevoerd met twee gele handgrepen, afrijdbeveiliging aan beide langszijde en een automatische afrolbeveiliging. De bediening is simpel en volautomatisch. De platformen zijn uitgevoerd met een staaldoorzichtig platform in poedercoat uitvoering. De rolstoelliften zijn zeer stabiel en hebben een laag eigen gewicht. Er is een elektrische ventiel toegepast als het platform in opgevouwen stand staat, waardoor de klep dermate goed wordt geborgd, en niet rammelt en klappert tijdens het rijden.

De platformen zijn in diverse breedtes en lengtes leverbaar, de inbouw is mogelijk in diverse type wagens. Ook een handbediende hydraulische pomp is standaard meegeleverd. Voordeel hiervan is, om bij stroomuitval van de wagen toch de rolstoellift te kunnen bedienen, waardoor de bedrijfszekerheid is gewaarborgd. Standaard is de Power unit aan de rechterzijde gemonteerd.

 

Meer informatie?

FlexRolstoellift - Vervoer voor iedereen

Neem dan contact met ons op

Uw voorkeur voor een vestiging: