FlexOprijplank / Geen helling is te groot

FlexOprijplank - Geen helling is te groot

Onze oprijplanken worden gebruikt voor o.a. rolcontainers, schoonmaakmachines, scootmobielen, rijwielen, flightcases, rolstoelen, etc. Voor de scootmobiel en rolstoelen hebben wij ook een uitgebreide productlijn rolstoelliftenWelke van onze producten voor u het beste werkt, weet u het best natuurlijk. Uiteraard kunnen wij u wel informeren over de mogelijkheden die wij hebben. Onze oprijplanken zijn altijd vouwbaar in 2 delen. Hierdoor is het mogelijk om toch een lange plank in de wagen te hebben die een minimale inbouwhoogte heeft. 

Demontabele ramp

De demontabele ramp is een opstelling die met 2 klemmen los gemaakt kan worden en dan uit het voertuig gehaald kan worden. Een aluminium oprijramp met een open raster of volledig aluminium. Het openen wordt vereenvoudigd voor een lichte bediening door de hulp van een gasveer. Aan beide zijden van het platform zijn handgrepen gemonteerd. Draagvermogens tot 600 Kg. 

Draaibare ramp

De draaibare ramp is een vaste/draaiende opstelling. Een aluminium oprijramp met een open raster of volledig aluminium. Aan 1 zijde (rechts) zit een knop voor de vergrendeling. Als deze knop uitgetrokken wordt, kan het platform aan de linkerzijde naar buiten of binnen draaien. Optioneel is het mogelijk om de draairichting rechts te krijgen. Het openen wordt vereenvoudigd voor een lichte bediening door de hulp van een gasveer. Aan beide zijden van het platform zijn handgrepen gemonteerd. Draagvermogens tot 600 Kg.

Oprijbanen

Oprijbanen zijn losse platen die u gemakkelijk in uw wagen op kan bergen.

Meer informatie?

FlexOprijplank - Geen helling is te groot

Neem dan contact met ons op

Uw voorkeur voor een vestiging: