Bedrijfswagen inrichten / SternTec, specialist in het inrichten van bedrijfswagens

Curriculum Vitea

Achtergrond SternTec Bedrijfswageninrichting

Het bedrijf is in 1976 opgericht onder de naam Edström Service (Holland) B.V., als 100% dochter van A.I.R Holdings N.V. Deze holding is in 2000 gefuseerd met Stern Beheer tot Stern Groep N.V. De Stern Groep is beursgenoteerd. Eveneens in 2000 werd de bedrijfsnaam Edström gewijzigd in SternTec B.V.. SternTec opereert overigens volledig onafhankelijk van autofabrikanten of autodealerorganisaties.

Activiteiten SternTec Bedrijfswageninrichting

De activiteiten van SternTec bestaan uit de import en fabricage van en (groot)handel in artikelen ten behoeve van bedrijfswageninrichtingen, en de hieraan gerelateerde diensten. SternTec concentreert zich op bedrijfswagens binnen de Benelux met een GVW < 3.500kg (z.g. klein rijbewijs), ongeacht het merk.

Structuur SternTec Bedrijfswageninrichting

Het hoofdkantoor van SternTec bevindt zich in Wateringen.Vanuit deze vestiging worden de relaties in de randstad alsmede major accounts in Nederland en België voorzien op het gebied van advies, levering & inbouw.

Programma SternTec Bedrijfswageninrichting

SternTec levert alle producten en toepassingen voor het inrichten van bedrijfsauto's, van betimmeringen en accessoires tot complete inrichtingen inclusief technische voorzieningen en aansluitingen. Niet tot het programma behoren het aanpassen van ambulances, campers, horecavoertuigen e.d. In tegenstelling tot andere aanbieders beperkt SternTec zich niet tot één merk inrichting. U heeft de keuze uit vier productlijnen, deels uit eigen (exclusieve) import en deels uit eigen fabricage. Door dit brede aanbod is SternTec in staat iedere klant een optimale oplossing te bieden. Voor het geval dit ruime aanbod aan standaardproducten niet voldoende is beschikt SternTec over eigen productie-faciliteiten. Hierdoor kan altijd een maatwerkoplossing worden geboden, al dan niet in combinatie met inrichtings-producten, accessoires, etc.

Klantenkring SternTec Bedrijfswageninrichting

SternTec-inrichtingen zijn in gebruik bij een grote verscheidenheid aan bedrijven en instellingen, binnen vrijwel iedere branche. Enkele voorbeelden; laboratoria, milieudiensten, politie- en brandweerkorpsen, defensie, materieeldiensten, aannemingsbedrijven, alle soorten installatiebedrijven, onderhoud- en serviceorganisaties, nutsbedrijven, gemeentelijke-, provinciale- en rijksoverheid, detailhandel, verhuurbedrijven, etc.

Kwaliteit SternTec Bedrijfswageninrichting

SternTec staat garant voor hoogwaardige kwaliteit van haar producten (Tüv) en organisatie.

Meer informatie?

Curriculum Vitea

Neem dan contact met ons op

Uw voorkeur voor een vestiging: