Alles voor het exterieur van uw bedrijfswagen

Van bedrijfswagen tot mobiele werkplek

Een economische investering voor jarenlang succesvol gebruik

  • Maximale inzetbaarheid van uw bedrijfswagen
  • Veilig uw gereedschap en materialen vervoeren
  • ECE R65 gecertificeerde en gemonteerde signalering

Dakdragers, sidebars en opstappers

Beschermen u en uw kostbare lading

Stern Bedrijfswageninrichting levert en monteert imperialen en dakdragers van RVS, staal en aluminium. Hierbij vervoert u uw kostbare lading veilig.

Met sidebars en opstappers zijn u en uw bedrijfswagen optimaal beschermd tijdens het laden, lossen en inparkeren. Daarnaast geeft het uw bedrijfswagen een fraaie uitstraling.

Meer informatie aanvragen

Optische signalering

Maakt u zichtbaar langs de weg

Om veilig te kunnen werken langs of aan de weg is het van uiterst belang dat u goed zichtbaar bent. We maken onderscheid tussen primaire en secundaire signalering. Onder de eerste categorie vallen daksets en zwaailampen welke uw bedrijfswagen een opvallende uitstraling geven.

Meer informatie aanvragen

Carrosserieproducten

Voor lichte bedrijfswagens

Stern heeft een uitgebreid aanbod van standaard uitbreidings- en opbouwartikelen voor bedrijfswagens bij elkaar gebracht. Stuk voor stuk kwaliteitsproducten waarmee u de inzetbaarheid, het comfort en de veiligheid van uw bedrijfswagen kan vergroten: dubbele cabines, gesloten laadbakken, laadkleppen, rolstoelliften, oprijplanken en ramps, opstaptredes en luchtvering.

Meer informatie aanvragen

Een bedrijfswageninrichting van Stern

De beste inrichting voor uw mobiele werkplek

Iedere onderneming is uniek. Daarom verdient u ook een bedrijfswageninrichting op maat. Stern is een echte MKB-specialist, met een functioneel en gebruiksvriendelijk systeem, een reeks ideale accessoires en bedrijfswagen onafhankelijke stroomvoorzieningen. Stern biedt u de beste oplossing voor uw bedrijfswageninrichting!

Ook een bedrijfswageninrichting van Stern?

Contact 0174 - 225 310