Inrichting in bedrijfswagens

Bedrijfswageninrichting

Afgestemd op de inzet van uw bedrijfswagen

  • Betaalbare hoogwaadige kwaliteit
  • Uitgebreid getest en gecertificeerd
  • U en uw bedrijfswagen optimaal beschermd

FLEXMO bedrijfswageninrichting

Robuust in iedere situatie

Stern levert bedrijfswageninrichting van FLEXMO. Door het modulaire systeem kan elke samenstelling gerealiseerd worden. FLEXMO bedrijfswageninrichting is afgestemd op de inzet van uw bedrijfswagen. Maar ook combinaties met maatwerkoplossingen zijn mogelijk.

    Getest door TÜV

Getest op veiligheid en gebruiksvriendelijkheid

Meer over FLEXMO bedrijfswageninrichting

Aanbevolen standaard inrichtingsvoorstellen

Door ons geadviseerde combinaties bedrijfswageninrichting

  • Afgestemd op merk, type en uitvoering voertuig

  • Rekeninghoudend met de toepassing van het voertuig
  • Prijs inclusief wanden, vloeren en montage

Bekijk onze aanbevolen inrichtingen

Wanden en vloeren

Beschermen uw bedrijfswagen

Voor de optimale bescherming van uw bedrijfswagen heeft Stern een reeks wand-, vloer- en deurafwerkingen waarmee schade aan de bedrijfswagen, maar ook aan de lading en de inzittenden wordt voorkomen. Onder de merknaam CarCare levert Stern vloerafwerking, wandbescherming, deurbekleding, wielkastbescherming, raambeveiliging en tussenwanden.

Meer informatie aanvragen

Snoeks Dubbelcabines

Personen en lading efficiënt vervoeren

De dubbele cabine is leverbaar voor vrijwel ieder merk en type bestelwagen in diverse varianten van eenvoudig tot luxe. De variatie wordt gebracht door bijvoorbeeld extra opbergmogelijkheden, losse zetels met armleggers, tapijt, hemels en luxe zijwanden.

De dubbele cabine is de optimale en veelal fiscaal aantrekkelijke combinatie voor het efficiënt vervoeren van personen en lading. Veiligheid en comfort staan hierbij centraal.

Meer informatie aanvragen

Vloerladen

Slimme vloerladen voor extra opbergruimte

Vloerladen kunnen ingebouwd worden in nagenoeg alle auto's, van stationwagons tot de grootste bestelbussen. De laden kunnen afgedekt worden met een extra vloer, zodat daarop weer verder gebouwd kan worden.

Meer informatie aanvragen

Speciale oplossingen

Voor bedrijfswageninrichtingen

Uiteraard wordt bij ieder inrichtingsvoorstel zoveel mogelijk gebruik gemaakt van standaard artikelen. Maar soms vraagt een probleem om een bijzondere oplossing.
Daarvoor biedt Stern Bedrijfswageninrichting alle mogelijkheden.

Stern levert niet alleen een passende oplossing voor bedrijfswagens, maar bijvoorbeeld ook voor strand- en ME voertuigen, mobiele laboratoria, hondentransport, dierenambulance, etc.

Een bedrijfswageninrichting van Stern

De beste inrichting voor uw mobiele werkplek

Iedere onderneming is uniek. Daarom verdient u ook een bedrijfswageninrichting op maat. Stern is een echte MKB-specialist, met een functioneel en gebruiksvriendelijk systeem, een reeks ideale accessoires en bedrijfswagen onafhankelijke stroomvoorzieningen. Stern biedt u de beste oplossing voor uw bedrijfswageninrichting!

Ook een bedrijfswageninrichting van Stern?

Contact 0174 - 225 310