Bedrijfswagen inrichten / SternTec, specialist in het inrichten van bedrijfswagens

Baas B.V. over SternTec

"SternTec heeft aan een half woord genoeg om ons volledig te ontzorgen met onze bedrijfswageninrichting"

 

Met 350 bedrijfswagens op de weg is het bij Baas B.V. belangrijk dat hun monteurs nooit misgrijpen. Een goed doordachte bedrijfswageninrichting is hierbij essentieel. Baas B.V. vertrouwt hiervoor al meer dan 15 jaar op SternTec Bedrijfswageninrichting. "SternTec is een betrouwbare partij, die aan weinig woorden genoeg heeft om te begrijpen wat de klant wil en die ons volledig ontzorgt op dit vlak," aldus Facilitair Beheerder Marjo van Dorp.

Als leverancier van technische infrastructuur verzorgt Baas B.V. zowel ondergrondse infrastructuren als bovengrondse netwerken en inpandige installaties. Het bedrijfswagenpark is opgebouwd uit de Volkswagen Caddy, Caddy Maxi en Crafter, alsmede de Renault Kangoo, Trafic en Master. In overleg met SternTec heeft Van Dorp een twaalftal verschillende inrichtingspakketten samengesteld, waaruit de monteurs in samenspraak met hun manager een keuze kunnen maken bij aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen.

Goed gestroomlijnd proces

"Hierna wordt de wagen besteld bij onze leasemaatschappij Athlon, die vervolgens SternTec informeert," vertelt Van Dorp. In het proces, dat hiermee op gang wordt gebracht, en dat is gestoeld op ontzorging van Baas B.V., neemt SternTec een centrale rol in. De wagen gaat direct vanaf de importeur naar SternTec, waar de bedrijfswageninrichting en de track and trace apparatuur wordt ingebouwd en waar de wagen wordt bestickerd. "Dit proces verloopt heel gestroomlijnd," weet Van Dorp. "SternTec onderhoudt goed contact met alle betrokken partijen. Op deze manier voorkomen we dat de auto voor al die zaken steeds naar een andere locatie moet. SternTec heeft dat goed begrepen en ontzorgt ons echt op dit gebied."

Geen omkijken

Volgens de Facilitair Beheerder functioneert dit proces goed. "In 99% van de gevallen regelt het zichzelf allemaal. Wij hebben er nauwelijks omkijken naar. Als er bij wijze van uitzondering een keer iets onduidelijk is, dan worden wij direct gebeld. De lijnen zijn kort. Als wij eens een keer een vraag hebben, dan hebben we in no time een antwoord. Of als we iets extra's geregeld willen hebben, dan is één telefoontje voldoende. Bij SternTec hebben ze aan een half woord genoeg. Het is een betrouwbare partij, waarvan we zeker weten dat ze volgend jaar ook nog bestaan."

Sterk in innovatie

Volgens Van Dorp verandert de wereld snel, maar constateert zij tot haar genoegen dat SternTec dit goed aanvoelt en hier goed op inspeelt met innovaties. "Wij vinden het bijvoorbeeld belangrijk om zo duurzaam mogelijk te opereren. Dan is het fijn om te merken dat SternTec ook nadenkt over dat soort thema's." In dit geval resulteerde dit in de introductie van aluminium stellingen in plaats van houten. "Hiermee wordt de auto lichter. Dat scheelt weer in het brandstofverbruik en dat is goed voor het milieu." Ook met andere zaken denkt SternTec goed mee volgens Van Dorp. Als voorbeeld noemt ze het inbouwen van speciale lekbakken voor de jerrycans met brandstof of mengsmering.

Goed meedenken

"Maar denk bijvoorbeeld ook aan het inbouwen van een speciale stampersteun voor onze trilstampers. En toen met de introductie van de energiezuinige Euro 65 motoren bleek dat de tweede accu, in de laadbak, onvoldoende werd opgeladen, is SternTec op zoek gegaan naar een andere oplossing. En vond die in de vorm van een compacte, portable lithiumbatterij." Op dit moment helpt SternTec Van Dorp om te komen tot een aangepaste samenstelling van de keuzepakketten voor de inrichting. "Een deel van onze monteurs heeft aangegeven hogere schappen te willen, die doorlopen tot aan het plafond. Deze keuzemogelijkheid willen we voortaan ook bieden."

Goede prijs-/kwaliteitsverhouding

De prijs-/kwaliteitsverhouding van SternTec beoordeelt Van Dorp als goed. "We werken al meer dan vijftien jaar samen met SternTec. Dat zegt alles. Soms is het goed om een samenwerking eens kritisch tegen het licht te houden. Twee jaar geleden hebben we daarom een tender uitgeschreven voor de inrichting van onze bedrijfswagens en daaruit bleek dat SternTec qua prijs in lijn ligt met andere aanbieders. Gecombineerd met het hoge niveau van dienstverlening, was dat voor ons de bevestiging dat we met SternTec als partner goed zitten." Het valt de Facilitair Beheerder van Baas B.V. op dat het lijkt alsof SternTec en Baas B.V. hetzelfde DNA delen. "Wij houden van openheid en eerlijkheid. Bij SternTec is dat precies hetzelfde. Ze leggen altijd een reëel verhaal neer en wijzen ons altijd tijdig op de consequenties van mogelijke keuzes."

Informatie aanvragen

0174 - 225 310

voor contact met een inrichtingsadviseur

Meer informatie?

Baas B.V. over SternTec

Neem dan contact met ons op

Uw voorkeur voor een vestiging: