Bedrijfswagenaccessoires

Bedrijfswagenaccessoires

De "finishing touch" van uw bedrijfswagen

  • Finishing touch van uw bedrijfswagen
  • Veilige inrichting onder alle omstandigheden
  • Met oog voor vormgeving, veiligheid en ergonomie

Aanvulling op de bedrijfswageninrichting

Zowel voor het interieur, als voor het exterieur van uw bedrijfswagen

SternTec heeft een reeks accessoires waarmee u uw gereedschappen en materialen overzichtelijk en veilig kunt ordenen en/of vervoeren. De accessoires zijn probleemloos te combineren met onze productlijnen.

Meer informatie aanvragen

Mobiele energie

Volgens de nieuwste technieken

FlexEnergy LPS is hét antwoord op problemen met stroomsystemen bij euro6 motoren. Voorheen konden extra batterijen, omvormers en extra apparatuur rechtstreeks worden aangesloten op het stroomsysteem van het voertuig, waarbij de dynamo zorgde voor de stroomvoorziening. Maar met de komst van de slimme dynamo’s bij de euro6 motoren is dit niet meer mogelijk.

Download de brochure

Bedrijfswagenaccessoires

De "finishing touch" van uw bedrijfswagen

Enkele voorbeelden van accessoires waarmee wij uw bedrijfswageninrichting graag mee aanvullen zijn bijvoorbeeld een jerrycan met houder, zeepdispenser, handdoekhouder en prullenbak. Maar ook 12 Volt LED interieur verlichting, zwaailampen, dakset en flitsers, werklampen of een EHBO kit en brandblusser zijn veel gevraagde aanvullingen welke wij graag voor u verzorgen.

Meer informatie aanvragen

Beveilig uw bedrijfswagen

Voorkom inbraak in uw bus

Zonder het gereedschap dat in uw bedrijfswagen ligt bent u nergens. Een goede beveiliging van uw gereedschap is daarom van groot belang. Sterntec levert en monteert raamroosters en verschillende type deursloten voor het beveiligen van uw bedrijfswagen zodat u rustig kunt slapen.

Meer informatie aanvragen

Ook een bedrijfswageninrichting van Stern?

Contact 0174 - 225 310