Bedrijfswagen inrichten / SternTec, specialist in het inrichten van bedrijfswagens

Zelf betimmeren of professioneel inrichten?

- Aantal reacties: 0
Zelf betimmeren of professioneel inrichten?

U bent zich aan het oriënteren op het inrichten van een bedrijfswagen. Wat zijn de mogelijkheden en wat kost een bedrijfswageninrichting? U overweegt het zelf betimmeren van een bedrijfswagen. Hieronder geven we u graag een aantal argumenten om voor een professionele, veilige bedrijfswageninrichting te gaan.

Zelf betimmeren van een bedrijfswagen niet veel goedkoper, wel veel minder veilig!

Steeds meer ondernemers kiezen voor een aluminium Flexmo bedrijfswageninrichting in plaats van een zelf getimmerde houten inrichting omwille van de veiligheid van alle inzittende. Bij een frontale aanrijding heeft hout de neiging af te breken terwijl aluminium een solide en flexibele constructie vormt waardoor de inricht op zijn plaats blijft. Ook commercieel biedt een houten inrichting weinig voordeel; je kunt deze bedrijfswageninrichting immers niet overbouwen en het zelf ontwerpen, op maat zagen en monteren kost veel kostbare (privé) tijd.

Unieke veilige inrichting van een bedrijfswagen!

Een veilige bedrijfswageninrichting wordt gemaakt van sterke, elastische en taaie materialen met een zo laag mogelijk soortelijk gewicht. Daarom worden staal, kunstoffen en aluminium gebruikt, met daarbij diepgaande aandacht voor samenbouw en montage. Een goede en veilige plaatsing begint met de juiste montagematerialen, goed gereedschap en een plan van aanpak. De inrichting moet vast aan de carrosserie gemonteerd worden, aan sterke punten als de stijlen en de vloer.

Professionele bedrijfswageninrichting

Professionele inrichtingen zijn altijd modulair van opzet. Dat betekent dat ze zijn opgebouwd uit losse standaardartikelen en dat de combinatie ervan unieke inrichtingen oplevert. Ze zijn meerdere keren veilig over te zetten naar een nieuw voertuig en overleven ruim de gebruiksduur van een voertuig. Of een bedrijfswageninrichting ook daadwerkelijk veilig is, zie je aan het Tüv-keurmerk. 

Crash test houten inrichting versus FLEXMO inrichting

Deze video geeft een goed beeld van het verschil tussen een houten inrichting en een professionele inrichting van FLEXMO bij een, in een crash test gesimuleerd, ongeluk.

 

Meer informatie en advies over de voor u ideale bedrijfswageninrichting?

Maak een afspraak voor een showroom bezoek, bestel een demobus op locatie of neem direct contact met ons op.

 

Deel dit bericht: