Bedrijfswagen inrichten / SternTec, specialist in het inrichten van bedrijfswagens

CNC operator

In de functie van CNC operator ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig programmeren, afstellen, onderhouden en bedienen van onze CNC freesmachine die wordt gebruikt voor het verwerken van zowel kunststof als hout. Bijkomende werkzaamheden bestaan uit het in elkaar zetten en verzendklaar maken van de gefreesde delen.
Je denkt mee over het optimaliseren van de productie en het vergroten van de efficiency.

Heb jij ervaring in een vergelijkbare functie of sta jij te popelen om de vakman te worden die wij zoeken?

Wij vragen:

  • MBO werk- en denkniveau
  • Basiskennis van Office programma’s en tekenprogramma’s is een pré.
  • Je beschikt over een heldere visie, bent creatief, neemt verantwoording over je werkzaamheden en draagt bij aan het verbeteren van werkmethodes, efficiency en veiligheid.
  • En natuurlijk begrijp je dat het eindproduct in alle opzichten top moet zijn! 

Wij bieden:

  • Een afwisselende functie voor 32-40 uur per week in een innovatieve omgeving met technische uitdagingen.
  • Je werkt in een gezellig en dynamisch bedrijf, uiteraard tegen een prima salaris, passend bij jouw opleiding en ervaring.
  • Ben je ambitieus en wil je je verder ontwikkelen? Dan bieden we je op de praktijk gerichte opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Sollicitatieprocedure
Interesse? Solliciteren kan via een email naar sollicitatie@sterntec.nl.

Wie zijn wij?
SternTec organiseert bedrijfswagens. Binnen ons totaalconcept adviseren en organiseren wij alles op het gebied van de bedrijfsauto en de inrichting daarvan. Deze inrichtingen worden merendeels ingebouwd in onze moderne werkplaats in Wateringen, waar ook ons kantoor is gevestigd. Bezoek voor meer informatie onze website www.sterntec.nl.
SternTec is onderdeel van Stern Groep (www.stern.nl), een van de grootste bedrijven op het gebied van automobiliteit in Nederland. Met een breed scala aan merken en mogelijkheden biedt Stern complete mobiliteitsoplossingen, met een focus op dienstverlening en duurzaamheid.

Klaar voor de volgende stap? We dagen jou uit!