Bedrijfswagen inrichten / SternTec, specialist in het inrichten van bedrijfswagens

Carrosseriebouwer / Meubelmaker

Ben jij specialist op het gebied van het inrichten van bedrijfswagens? Heb je ervaring in werken met diverse materialen? Of ben je gewoon handig en kun je goed werken met verschillende handgereedschappen? Dan zijn wij op zoek naar jou! We zijn op zoek naar ervaren monteurs die in staat zijn om zelfstandig inrichtingen te monteren, met alle toebehoren zoals laadkleppen, omvormers of andere installaties en accessoires.

Wij vragen:

  • Opleiding 1e carrosseriebouwer/Allround meubelmaker of vergelijkbaar op basis van aantoonbare ervaring.
  • Bedrijfswagen-elektronica, kunststof- en houtbewerking, verlijmingstechnieken, hydrauliek en tekeninglezen zijn voor jou bekend of je wilt er graag bekend mee worden.
  • Je beschikt over een heldere visie, bent creatief, neemt verantwoording over je werkzaamheden en draagt bij aan het verbeteren van werkmethodes, efficiency en veiligheid. En natuurlijk begrijp je dat het eindproduct in alle opzichten top moet zijn! 

Wij bieden:

  • Een afwisselende functie voor 32-40 uur per week in een innovatieve omgeving met technische uitdagingen.
  • Je werkt in een gezellig en dynamisch bedrijf, uiteraard tegen een prima salaris, passend bij jouw opleiding en ervaring.
  • Ben je ambitieus en wil je je verder ontwikkelen? Dan bieden we je op de praktijk gerichte opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Sollicitatieprocedure
Interesse? Solliciteren kan via een email naar sollicitatie@sterntec.nl.

Wie zijn wij?
SternTec organiseert bedrijfswagens. Binnen ons totaalconcept adviseren en organiseren wij alles op het gebied van de bedrijfsauto en de inrichting daarvan. Deze inrichtingen worden merendeels ingebouwd in onze moderne werkplaats in Wateringen, waar ook ons kantoor is gevestigd. Bezoek voor meer informatie onze website www.sterntec.nl.
SternTec is onderdeel van Stern Groep (www.stern.nl), een van de grootste bedrijven op het gebied van automobiliteit in Nederland. Met een breed scala aan merken en mogelijkheden biedt Stern complete mobiliteitsoplossingen, met een focus op dienstverlening en duurzaamheid.

Klaar voor de volgende stap? We dagen jou uit!