Bedrijfswagen inrichten / SternTec, specialist in het inrichten van bedrijfswagens

Account Manager SternTec

Beschik jij over technisch inzicht en de drive om deals te sluiten?

Wie zijn wij?
SternTec organiseert bedrijfswagens. Binnen ons totaalconcept adviseren en organiseren wij alles op het gebied van de bedrijfsauto en de inrichting daarvan. Deze inrichtingen worden merendeels ingebouwd in onze moderne werkplaats in Wateringen, waar ook ons kantoor is gevestigd. Bezoek voor meer informatie onze website www.sterntec.nl.

SternTec is onderdeel van Stern Groep (www.stern.nl), een van de grootste bedrijven op het gebied van automobiliteit in Nederland. Met een breed scala aan merken en mogelijkheden biedt Stern complete mobiliteitsoplossingen, met een focus op dienstverlening en duurzaamheid.

Om het bestaande verkoopteam te versterken zijn wij op zoek naar een sales gedreven:

 

Account Manager (40 uur p/wk)

 

Functieomschrijving
In deze commerciële rol ben je verantwoordelijk voor behalen van jouw omzet- en winstdoelstelling door de verkoop van bedrijfswageninrichtingen. Naast het onderhouden van contacten met bestaande klanten ben je verantwoordelijk voor het werven van nieuwe klanten en het ontwikkelen van relaties. Je bent een energiek persoon die het genereren van new business als drijfveer heeft.

In deze functie maak je gebruik van de modernste verkooptools voor het adviseren van de juiste oplossingen, waaronder een zeer geavanceerde app. Met jouw technisch inzicht adviseer je de klant in de best mogelijke oplossing voor het efficiënt inrichten van de bedrijfswagens.

Wij vragen:
• Opleiding op MBO/HBO-niveau.
• New-Business verkoopervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur in de auto- of carrosserie branche.
• Is vasthoudend en aantoonbaar succesvol in het bereiken en overstijgen van sales targets.
• Beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een commerciële drive.
• Resultaatgericht, proactief, klantgericht, marktgericht, stressbestendig en ambitieus.
• Een stevige persoonlijkheid, een betrouwbare uitstraling, is zelfverzekerd in de omgang.
• Technisch goed onderlegd. 
• Professionele relatiebouwer in de automotive.

Wij bieden:
Bij SternTec ben je verzekerd van een frisse blik op commerciële uitdagingen, een hoge mate van zelfstandigheid en veel ruimte voor eigen initiatief en invulling. Je maakt onderdeel uit van de grootste automotive groep in Nederland met veel kansen voor een commercieel succesvolle samenwerking. 
En daarnaast bieden wij jou:
• Een marktconform salaris
• 13 ATV dagen per jaar 
• Prettig werken in een commercieel gedreven team

Is deze functie van Accountmanager jou op het lijf geschreven? Stuur je CV en motivatiebrief dan naar Christiaan Mooij, sollicitatie@sterntec.nl